VR Amsterdam

ONZE GAMES

VR AMSTERDAM

EXPLORE VIRTUAL REALITY

vr games

Eclipse

ECLIPSE is een collaboratieve virtual reality-ervaring die zich afspeelt in de ruimte. Maximaal 4 spelers zijn verdeeld in twee teams: Explorers & Supporters en vormen de bemanning van ruimteschip ECLIPSE II gedurende 40 minuten. Ze zullen tijdens het onderzoek verschillende locaties verkennen: de cockpit, de zuurstoftuin, de hangars en de ruimtewandeling. Ondanks de obstakels onderweg, zullen beide teams moeten samenwerken om het mysterie op te lossen en veilig terug naar de aarde te keren!

Play Video

40 min

2-4 personen

Team escape

Free-Roaming

12+

1 level

zombie apocalypse

Arizona Sunshine

Bundel je krachten met je team genoten en neem het op tegen de hersen-hongerige ondoden terwijl ze uit alle hoeken op je springen om je aan te vallen, golf na golf. Kan je team het lang genoeg volhouden om een nieuw record te vestigen?

Vecht je een weg door een zombies geteisterde legerbasis terwijl je puzzels oplost en door gevaarlijk terrein navigeert, om je eindtaak te bereiken… om medicijn te vinden en de wereld te redden!

Deze free-roaming vr game kent vier missies waar je uit kan kiezen.

Play Video

30 min

2-4 personen

Zombie shooter

Free-Roaming

12+

4 levels

EEN FAMILIE AVONTUUR

Ghost Patrol VR

Stap met je teamgenoten een spookachtig herenhuis binnen en begin aan een bizar avontuur:

Geesten zijn een griezelig landhuis binnengevallen waar gangen bewegen en meubels tot leven komen. Gewapend met je Hue Blasters, werk je samen met je team om de kleurrijke bezoekers weg te zappen. Vind je weg door het doolhof van betoverde gangen, verzamel krachtkristallen en werk samen om de kwaadaardige Ghost King te verslaan!
Match de kleur van je Hue Blaster met de Color Ghosts en schiet! Laad mysterieuze lichtbollen op om gangen te verplaatsen en platforms te activeren
Versla de hoogste scores van je vrienden door de meeste Color Ghosts te verslaan

Play Video

30 min

2-4 personen

Kids avontuur

Free-Roaming

8+

1 levels

Virtual Reality

lasergame

Lasergamen maar dan in virtual reality, dat is pas echt super cool ervaring. In deze gamen ga je de strijd aan tegen het andere team in je bevindt samen in een spaceshuttle omgeving. Deze game is free-roaming en dat betekend dat vrij rond kan lopen in onze arena (8×6 meter). Dat maakt deze beleving nog levens echt en onvergetelijk.  

Play Video about VR Laser Tag

10 min

2-4 personen

PvP

Free-Roaming

8+

8 game levels

CORE DEFENSE

ROBOT ARENA

Ga samen of alleen de strijd aan tegen de robots en drones en verdedig je core die van alle kanten wordt aangevallen en ga voor het hoogste score.

Deze VR game is gekoppeld aan de Omni loopband. Na het aantrekken van speciale schoenen kun je beleven hoe het is om eindeloos te lopen op deze high-tech loopband en deze waanzinnige vr game te spelen. Ervaar Ready player one! 

Op deze Omni loopband heb je de keuze uit vier mappen.

Play Video

10 min

1-2 personen

Team shooter

Free-Roaming

8+

4 levels

racen

Racen in een echte race simulator en voel de G-krachten. Versla de time-track van je tegenstander en die van Max Verstappen.

Play Video

5 min

1 personen

Time track

Free-Roaming

8+

1 levels

lees hier faq

Bij ons ga je diverse VR games beleven die anders zijn dan de vorige game. Het is daarom de bedoeling dat je zult moeten rouleren om alles te mogen beleven. Je gaat dus een parcours (zie onze map) af van  verschillende en diverse VR games, hoe leuk is dat!

Wat betreft de boeking stappen: Je reserveert je ticket (s) door op de link 'Boek' te klikken. Kies vervolgens je pakket uit: Silver of Gold, reken af en we zien je graag op afgesproken dag.

Dat hangt af van gekozen pakket: Silver pakket duurt gemiddeld 30 min en Gold gemiddeld 60 min. Binnen je pakket spel je verschillende VR games en is de bedoeling dat je gaat rouleren.

Duur van elke game is ook verschillend:

Eclipse, Arizona Sunshine, Ghost Patrol: 30 min

Lasergame: 10 min

Robot Arena: 10 min

Racen en Roeien: 10 min 

(Bij Gold pakket zul je een keus moeten maken uit onze top tittels. Laat ons bij aankomst weten welke game je graag wilt spelen uit onze top tittels. Overige games zijn gewoon inbegrepen bij deze pakket).

We hebben een top selectie gemaakt voor je van meest spannende en meest fun  games om samen te spelen. Bij sommige games spel je tegen elkaar en weer bij andere met elkaar. Zie daarom pagina 'Onze games'.

Mededeling: Kies je voor ons Gold pakket dan vragen we je om een keus te maken uit 3 spelen bij aankomst. Deze top tittels duren gemiddeld 25 min lang. Na afloop, mag je de overige tittels spelen en zijn inbegrepen in je ticket en duren meestal korter.

Afhankelijk van de pakket die je uitkies: Silver kost €17,50 en duurt 30 min en Gold €29,50 en duurt 60 min.

Dit hangt af van de VR experience/game:

Lasergame: 4x

Arizona Sunshine, Eclipse, Ghost Patrol: 3x

Robot Arena: 2x

Racen en Roeien 1x

Dat kan zeker. Virtual Reality valt zeker goed in smaak bij met namen tieners. Onze VR games zijn daarom ook kind vriendelijk en we kunnen claimen dat we het meest coole en onvergetelijke verjaardag feestje kunnen verzorgen.

0
sinds
0
unique games
0
star review
0 K
Happy Customers

Contact

Contact

for

more info

Mail

info@vr-amsterdam.nl

Phone

+31 (0) 20 244 48 19

Address

Duivendrechtsekade 36 | 1096 AH Amsterdam

BOEK NU BOEK NU